diumenge, 28 d’agost de 2011

Attacus atlas


És la papallona nocturna més gran del món, originària del sud d'Àsia. En la seva forma adulta no s'alimenta, així que aprofita el temps per aparellar-se i posar els ous. Els mascles viuen aproximadament quatre dies i les femelles vuit. En la part extrena de les ales tenen un dibuix de cap de serp, molt útil per espantar als depredadors.

1 comentari: