dissabte, 12 de gener del 2013

El Gorg de Malatosca


Aquest gorg i el seu salt d'aigua, anomenat el Gorg de Malatosca, el podem trobar si fem "la ruta del Ferro i del Carbó" que va de Sant Joan de les Abadesses a Ogassa.
A un quilòmetre de Sant Joan, trobarem un corriol a mà dreta (perfectament senyalitzat) que ens portarà directament al gorg.
En aquesta època de l'any es pot veure, sense tanta vegetació, la grandària del lloc. Per contra, ens perdem tots el tons verds que ens ofereixen les fulles dels arbres...

4 comentaris:

  1. Preciosa gorga , salt espectacular i molt bona fotografia ... encara que al,hivern pocs colors hi hagi.

    ResponElimina
  2. Gràcies Ramon.
    Vaig veure que tens intenció d'escapar-te al Torrent de la Cabana de Campdevànol, si vols un petit consell, ves-hi (si pots) entre setmana, t'estalviaràs tots el pixa-pins.
    Et recomano el Torrent de la Masica de Vallfogona, és espectacular!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc. Avui he anat a fer la volta pel torrent de la masica. M'ha agradat veure que en molt poc tros hi ha vàries gorgues i salts. A veure si hi puc tornar a la primavera o a la tardor. Segur que el paisatge encara és molt millor. Gràcies.

      Elimina
  3. Hola Marc, avui he anat a aquesta gorga. Només dir-te que els colors no tenen res a veure, però la majestuositat del lloc és la mateixa.

    ResponElimina